HYRA HÄST
Du som rider här hos oss med tillräckligt mycket kunskap kan hyra häst av oss.
Vi hyr ej ut till utomstående!
Detta är ett mycket bra komplement om man vill rida oftare eller vill prova på att ha egen häst.
För att hyra häst meddelar ni oss vilken häst och vilken dag och betalar in på BG, i kassan eller swishar i förskott. Pris: 300kr/gång
Under Vårterminen 2024 kan man hyra häst på fredagar och vissa lördagar. 
Kontakta oss för datum som du vill hyra. 
Vi hyr också ut hästarna en hel vecka i sommar. Då får man ta hand om och rida hästen som sin egna hela veckan.

HYRVECKA 1: 8 - 14 juli
Pris 1800kr/Vecka
I sommar kan man också hyra strödagar v27 och  v31-33

När man hyr så kan man antingen rida ut eller i paddocken/ovalbanan. (max 40 minuter ridning i paddock eller på ovalbanan) Meddela oss eller någon annan ifall du rider ut själv och i så fall vart. Om man rider ut flera stycken tänk på att rida lugnt och med säkerhetstänk. Rid inte om varandra, speciellt inte i galoppen! (Detta har vi tränat våra hästar på så att de kan gå turridning) Var noggrann med framskrittning och avskrittning. Vi accepterar absolut ingen ridning eller hantering som kan skada hästarna och vi har rätt att neka uthyrning.
Det ingår också stallskötsel, se till att boxen och stallgången är rena efter er, att de har vatten i hagen och att det är mockat ute i ligghallen och i hagen. Hästen ska borstas och visiteras ordentligt innan och efter ridningen. Utrustningen ska vara ren och hel efter användning och hänga på sin plats.
OBS! Bokning är bindande! När ni har betalt så är hästen bokad. Om ni betalar på BG 193-6772 skriv hästens namn och datum. Om man får förhinder får man boka om sin hyrdag, vi betalar ej tillbaka pengar.

Är du intresserad, men osäker på om du har tillräckligt mycket kunskap? Fråga oss!