RIDSKOLA
Välkommen till vår ridskola på islandshäst. Måndag till Torsdag har vi gruppridning för barn, ungdomar och vuxna på olika nivåer. Vi rider i mindre grupper och lägger stor vikt på ryttarens sits och hjälper samt att hästen är lösgjord och rör sig med bärighet. Men vi rider även ut och tränar med bommar och gör andra aktiviteter som tex hoppning och working equitation. 
Ridundervisningen sker i paddock och på ovalbana. 
Vi tycker att det ska vara roligt att rida, för både häst och ryttare. 

HT23 pågår v34 - v50
Under höstlovet v44 är ridskolan stängd

RIDSCHEMA
MÅNDAG:
 • KL 16:00 - PROVA PÅ RIDNING FÖR NYBÖRJARE 
 • G1 KL 17:00 - BARN RIDVANA
 • G2 KL 18:00 - VUXNA GOD RIDVANA
TISDAG:
 • G9 Kl 16:00 - BARN NYBÖRJARE
 • G3 Kl 17:00 - BARN LITE RIDVANA
 • G4 KL 18:00 - VUXNA RIDVANA
ONSDAG:
 • G5 KL 17:00 - BARN/UNGDOM RIDVANA   
 • G6 KL 18:00 - UNGDOM GOD RIDVANA     
TORSDAG: 
 • G10 KL 10:30 - VUXNA RIDVANA 
 • G7 KL 17:00 - VUXNA NYBÖRJARE/LITE RIDVANA
 • G8 KL 18:00 - VUXNA GOD RIDVANA
Ridskolan är bindande. Uteblir man från en ridlektion får man rida igen sin gång, i mån av plats, i en passande ridgrupp. Detta ska ske inom 4 veckor efter sin avbokade tid. Det går även bra att rida igen i förväg. Avbokning av ridlektion ska ske i tid för att det ska vara giltigt, senast kl 10:00 samma dag på sms. Vid ogiltig avbokning debiteras hela avgiften. Vid uppsägning av sin plats på ridskolan har man en månad uppsägningstid. Tex. Vill man säga upp sin plats till April skall detta meddelas innan 1:e Mars.
Pris: 300kr/lektionstillfälle


ISLANSDSHÄSTSPECIAL - PROVA PÅ RIDNING!

Tillsammans med våra islandshästar lär vi oss att rida och pyssla med hästen på ett säkert och tryggt sätt, och få ökad kunskap om ridning, hästar och skötsel. Detta är ett ridtillfälle för både barn och vuxna som vill prova på att rida.
TID: MÅNDAGAR KL 16:00-17:00
Hjälm och säkerhetsväst finns att låna.
Klädsel: Rejäla kläder och skor med klack anpassat efter vädret då vi är utomhus.  
Tänk på att barn som ska rida behöver ha någon med sig som kan hjälpa dem att nå upp och göra ordning hästen och leda hästen när de rider. 
Detta är ett perfekt ridtillfälle om man vill prova på att rida, då man kan boka in sig på antingen enstaka eller flera gånger.

Pris: 350kr/gång

INFORMATION OM RIDSKOLAN:
Betalning sker månadsvis i förskott genom kassan eller på vårat Bankgiro 193-6772. Skriv då namn, ridgrupp och riddag (t.ex. Sofia Olsson G4 Onsdag) Vi tar både kort och kontanter i kassan. Vill man kan man även betala för hela terminen på en gång. Vid försenad betalning debiteras en avgift på 50kr.

Pris: 300kr/lektion
Ridskolan är bindande. Uteblir man från en ridlektion får man rida igen sin gång, i mån av plats, i en passande ridgrupp. Meddela Hanna på sms vilket/vilka datum som du vill rida. Se schema ovan. Detta ska ske inom 4 veckor efter sin avbokade tid. Det går även bra att rida igen i förväg. Avbokning av ridlektion ska ske i tid för att det ska vara giltigt, senast kl 10:00 samma dag på sms. Vid ogiltig avbokning debiteras hela avgiften. Vid uppsägning av sin plats på ridskolan har man en månad uppsägningstid. Tex. Vill man säga upp sin plats till April skall detta meddelas innan 1:e Mars.

Hanna 0763149319