PRIVATLEKTION
RIDLEKTION
Hos oss kan du boka privatlektion både på våra hästar eller med din egen. Här har du chansen att få egen tid och träna på just det du vill eller behöver. 

Pris: 650kr
Gruppridning, 2-4 st 550kr/person. 5st eller fler 500kr/person  

Pris för elever på Ridskolan eller egen häst - 500kr
Gruppridning, 2-4 st 450kr/person. 5st eller fler 400kr/person
TÖMKÖRNING
Tömkörning är ett fantastiskt sätt att jobba med hästen. Här jobbar man från marken med att stärka upp hästen och få den att jobba rätt. 
Pris: ca 30 minuter - 500kr
HORSEMANSHIP
Horsemanship är en väldigt viktig del i hästhållningen. Här lär vi oss att kommunicera med kroppsspråket för att få en god kontakt och ledarskap med hästen. 
Pris: 30 minuter - 500kr
KÖRNING
Lär dig köra häst och vagn! Antingen enbet eller tvåspann. 
Pris: ca 60 minuter - 700kr

PROVA PÅ RIDNING
Tillsammans med våra islandshästar lär vi oss att rida och pyssla med hästen på ett säkert och tryggt sätt, och få ökad kunskap om ridning, hästar och skötsel. Detta är ett ridtillfälle för både barn och vuxna som vill prova på att rida.
Klädsel: Rejäla kläder och skor med klack anpassat efter vädret då vi är utomhus. Hjälm och säkerhetsväst finns att låna.
Tänk på att barn som ska rida behöver ha någon med sig som kan hjälpa dem att nå upp och göra ordning hästen och leda hästen när de rider.

Detta är ett perfekt ridtillfälle om man vill prova på att rida, då man kan boka in sig på antingen enstaka eller flera gånger.
Tid: Onsdagar kl 16:00-17:00
Pris: 350kr/gång
För att boka maila tollans@tollans.se eller sms till 0730874691