Om oss ...
Vi som driver Tollans Häst & Foder heter Hanna och Inga-Lill
Hanna Ericsson är född och uppväxt med hästar. Hon har ridit, tränat och tävlat olika typer av hästar i olika grenar. Hanna bor på gården och jobbar heltid i företaget. Hon är ridlärare på Ridskola, ger privatlektioner i Ridning och Horsemanship.
Inga-Lill Allvin har hängt i stallet sedan hon var liten. Hon har tävlat i olika grenar inom hästsport, men främst i körning på hög nivå där hon bla har SM guld som främsta merit. Inga-Lill ger privatlektioner i Tömkörning, Körning, Ridning och Horsemanship.
När vi rider och tränar hästar gör vi det med stort engagemang. Vi ser det som en självklarhet att man ska lära sig att bli en god ryttare och få kunskap om hur man rider sin häst hållbart och med glädje. Vi eftersträvar att alltid vara i balans med hästen och rida den lösgjord och få den att arbeta på rätt sätt. Det ska vara lika roligt och givande för både Häst och Ryttare! När vi utbildar hästar gör vi det både från marken och från ryggen.
Tillsammans har vi en gedigen kunskap om hästar 
Våra Hästar
Vi har 10 st islandshästar i vår verksamhet. Vi har både yngre och lite äldre, lugnare och lite piggare hästar. 
Vad alla våra hästar har gemensamt är att de är snälla och välridna med stora härliga personligheter.Jór fra GI. EsserupEjner
Trölli från Lugna DalAlín från RörumImladrís frá Bakkakoti
StormurDúfa från Johanneslund


Prins från AnnelundFrenja från Gryteskog