PRIVATLEKTION


RIDLEKTION

Hos oss kan du boka privatlektion både på våra hästar eller med din egen. Här har du chansen att få egen tid och träna på just det du vill eller behöver. 


Pris: 650kr
Gruppridning, 2-4 st 550kr/person. 5st eller fler 500kr/person  


Pris för elever på Ridskolan eller egen häst - 500kr

Gruppridning, 2-4 st 450kr/person. 5st eller fler 400kr/person  
TÖMKÖRNING

Tömkörning är ett fantastiskt sätt att jobba med hästen. Här jobbar man från marken med att stärka upp hästen och få den att jobba rätt. 

Pris: ca 30 minuter - 500kr


 

HORSEMANSHIP

Horsemanship är en väldigt viktig del i hästhållningen. Här lär vi oss att kommunicera med kroppsspråket för att få en god kontakt och ledarskap med hästen. 

Pris: 30 minuter - 500kr

 

KÖRNING

Lär dig köra häst och vagn! Antingen enbet eller tvåspann. 

Pris: ca 60 minuter - 700kr

 

BARNSPECIAL

Vi erbjuder en ridlektion anpassad för de allra minsta barnen och för de barn som vill prova på att rida. Då får man vara med och borsta, kratsa hovarna, sadla och tränsa samt rida med ledare på vår ponnys Ida och Lukas. Ridlektionen är på ca 60min och då rider man halva tiden och sköter hästen halva tiden. Perfekt till de som är lite för små för att rida på ridskolan eller som bara vill prova på att rida. 

Barnspecialen går att boka lördagar kl 10:00

Pris 400kr


 

ISLANSDSHÄSTSPECIAL
Tillsammans med våra islandshästar lär vi oss att rida och pyssla med hästen på ett säkert och tryggt sätt, och få ökad kunskap om ridning, hästar och skötsel. Detta är ett ridtillfälle för både barn och vuxna som vill prova på att rida.
Klädsel: Rejäla kläder och skor med klack anpassat efter vädret då vi är utomhus. Hjälm och säkerhetsväst finns att låna.
Tänk på att barn som ska rida behöver ha någon med sig som kan hjälpa dem att nå upp och göra ordning hästen och leda hästen när de rider.

Detta är ett perfekt ridtillfälle om man vill prova på att rida, då man kan boka in sig på antingen enstaka eller flera gånger.

Måndagar kl 16:00-17:00
Pris: 350kr/gångFör att boka maila tollans@tollans.se eller sms till 0763149319